Habere geç
27 Eylül 2026 Pazar 16:37
TOPLAM 7.114BUGÜN 157 GÜN 193YAYINCI 10
Medya Oluşum
DİJİTAL HABER PLATFORMU
WTS Yunanistan turları
Spor

Metin Keçeli’ye Beşiktaş’tan veda!

Vefat eden Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu ve Divan Kurulu üyesi Metin Keçeli için Tüpraş Stadyumu'nda tören yapıldı

Metin Keçeli’ye Beşiktaş’tan veda!

Beşiktaş’tan Metin Keçeli’ye vefa

Beşiktaş‘ın eski yönetim kurulu üyesi ve Divan Kurulu Üyesi Metin Keçeli için Tüpraş Stadyumu Tarihi Kapı girişinde bir tören düzenlendi.

Törene; Başkan Serdal Adalı, İkinci Başkan Hakan Daltaban, Asbaşkan Kaan Kasacı, Genel Sekreter Uğur Fora, Basın Sözcüsü ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A. Orhan Özalp, Basketbol Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Arseven, Dış İlişkiler ve Yurtdışı Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Torunoğulları, Bürokrasi ve İş İnsanları ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykan Aydın, Divan Kurulu Başkanı Ahmet Ürkmezgil, Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanı Sefa Bağcı, Divan ve Kongre Üyeleri, eski futbolcular ile Keçeli’nin ailesi, yakınları ve sevenleri katıldılar.

Başkan Serdal Adalı, merhum Metin Keçeli için düzenlenen törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“2010 yılında, Beşiktaşımıza yönetici olarak hizmet etme şansını buldum. Daha bu kapıdan içeri girer girmez yanımda Metin Keçeli abimizi gördüm. Bugün sahip olduğum anılarda, tecrübelerde, Beşiktaş’a ettiğimiz hizmetlerde, sahip olduğum Beşiktaş terbiyesinde…

keceli2

Kulübümüzün çatısı altında ne gördüysem ne edindiysem tamamında Metin abimizin imzası vardı. Ben bu imzayı, Metin abinin hatırasını hayatım boyunca gururla taşıyacağım. Beşiktaş’ın şehidi Şan Öktem büyüğümüzü kaybettiğimiz kazada yaralanan, Beşiktaş için canını ortaya koyan, Onursal Başkanımız Süleyman Seba ve Yıldırım Demirören başkanımızın döneminde Beşiktaş’ımıza yönetici olarak büyük hizmetler veren, 2023 yılında girdiğimiz seçim ve sonrasında da bana yol arkadaşı olma şerefini yaşatan Metin Keçeli abimin dostluğunu, hatıralarını, Beşiktaşlılığını çok özleyeceğim.

Kendisini ve Beşiktaş’a verdiği hizmetleri daima saygıyla, minnetle, özlemle anacağız. Metin Keçeli ağabeyime Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Keçeli için Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen tören, okunan duaların ardından sona erdi.

Keçeli’nin cenazesi, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Almanya kalesi Beşiktaşlı Alexander Nübel’e emanet

Kaynak: NationalTurk

Kaynak ve yayın bilgisi
NationalTurk

Türkiye ve Dünyanın en objektif gazetesi NationalTurk ile son dakika haberler ve gelişmeler, ilginç haber başlıklarını takip edin.

Yayıncının haberleri

Medya Oluşum Haber Arşivi

Güncel haberleri, analizleri ve yayın ağı içeriklerini tek aramada bulun.

15 haber
bugün
193 haber
son 7 günde
7.114 içerik
arşivde
Canlı haber arşivi

Medya Oluşum’da ara

Medya Oluşum yayın ağındaki tüm haberlerde arayın.