Spor

“Ronaldo bütün günü ayna karşısında geçiren bir egoist”

Kurban Bayramında Phuket

Futbolu yeni bırakan isimlerden Uruguaylı Diego Forlan, Manchester United’ta bir sezon birlikte oynadığı Cristiano Ronaldo’nun soyunma odasında egoist olduğunu ve tüm günü aynaya bakarak geçirdiğini iddia etti.

Forlan, 2003-2004 sezonunda birlikte Manchester United forması giydiği Cristiano Ronaldo’nun eleştirel bir portresini çizdi. Yeni emekli olan Forlan, Fox Sports Radio’ya, Manchester United efsanelerinden David Beckham’ı değerlendirirken şunları söyledi:

“Ronaldo soyunma odasında egoistti, Beckham ise öyle değildir. Cristiano hep aynanın yakınında olmak isterdi. Tüm günü aynaya bakarak geçirirdi. Aynanın karşısında üstünü değiştirirdi, muazzam. Beckham ise daha doğaldı. İkisi farklıdır. Cristiano üzerinde çok daha fazla çalışılmıştır. Beckham dağınıktı ve kendisine yakıştırdı, diğerini asla dağınık göremezdiniz.”

Forlan ve Ronaldo’nun birlikte formasını giydiği sezonda Manchester United Premier Lig şampiyonluğu ile FA Cup’u kazanmıştı.

Kaynak: NationalTurk

Kurban Bayramında Bangkok Phuket
Kurban Bayramında Bali

NationalTurk

Türkiye ve Dünyanın en objektif gazetesi NationalTurk ile son dakika haberler ve gelişmeler, ilginç haber başlıklarını takip edin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Anneler Günü 2026
Başa dön tuşu