Habere geç
30 Eylül 2026 Çarşamba 17:38
TOPLAM 7.180BUGÜN 107 GÜN 166YAYINCI 10
Medya Oluşum
DİJİTAL HABER PLATFORMU
WTS Yunanistan turları
Spor

Pep Guardiola, İngiltere’ye meydan okudu

Pep Guardiola, 10 yıl başında bulunduğu Manchester City'nin mali açıdan suçlu bulunmasına sosyal medyadan tepkisini gösterdi

Pep Guardiola, İngiltere’ye meydan okudu

Pep Guardiola: Ben buradayım!

İngiltere Premier Lig devi Manchester City, yaklaşık 10 yıldır ligin finansal kurallarını sistematik olarak ihlal ettiği gerekçesiyle bağımsız komisyon tarafından suçlu bulundu. 2016-2026 arası kulüpte teknik direktörlük yapan Pep Guardiola, eski takımına destek verdi.

İspanyol teknik adam, Instagram hesabından kulüp başkanı Khaldoon Al Mubarak ile çekilmiş fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, “Dünyanın dört bir yanındaki her bir Manchester City taraftarının burada olduğumu bilmesini istiyorum, her zamankinden daha fazla” dedi.

pep2 819x1024 1

Guardiola, paylaşımında, “Kulübümün, sahibimin, başkanımın, Ferran Soriano’nun, oyuncuların, personelin, Enzo Maresca’nın ve siz eşsiz taraftarlarımızın arkasındayım, her zaman arkasındaydım ve her zaman arkasında olacağım. Net olmama izin verin, bunu birlikte atlatacağız. Hepinizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

Manchester City’yi 2016-26 yıllarında çalıştıran Guardiola, 6 Premier Lig ve 1 Şampiyonlar Ligi olmak üzere 17 kupa sevinci yaşadı.

Manchester City’ye inanılmaz ceza kapıda! Küme düşürülebilir

Kaynak: NationalTurk

Kaynak ve yayın bilgisi
NationalTurk

Türkiye ve Dünyanın en objektif gazetesi NationalTurk ile son dakika haberler ve gelişmeler, ilginç haber başlıklarını takip edin.

Yayıncının haberleri

Medya Oluşum Haber Arşivi

Güncel haberleri, analizleri ve yayın ağı içeriklerini tek aramada bulun.

10 haber
bugün
166 haber
son 7 günde
7.180 içerik
arşivde
Canlı haber arşivi

Medya Oluşum’da ara

Medya Oluşum yayın ağındaki tüm haberlerde arayın.