Habere geç
5 Kasım 2026 Perşembe 12:56
TOPLAM 7.788BUGÜN 07 GÜN 0YAYINCI 10
Medya Oluşum
DİJİTAL HABER PLATFORMU
Phuket · 3 gece 4 gün konaklama 99 €’dan başlayan fiyatlarla
Politika

CHP Balıkesir Adayı Ahmet Akın Oldu

[ad_1] 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala partilerin Büyükşehir Belediye Başkanı adayları da yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. CHP Balıkesir adayı Ahmet Akın olarak açıklandı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada, CHP’nin yerel seçimde İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu, Ankara’da Mansur Yavaş’ı, Bursa’da Mustafa Bozbey, Bolu’da Tanju Özcan, Balıkesir’de Ahmet Akın’ı aday göstereceği duyuruldu. CHP’de …

CHP Balıkesir Adayı Ahmet Akın Oldu

[ad_1]

31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala partilerin Büyükşehir Belediye Başkanı adayları da yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. CHP Balıkesir adayı Ahmet Akın olarak açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada, CHP’nin yerel seçimde İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu, Ankara’da Mansur Yavaş’ı, Bursa’da Mustafa Bozbey, Bolu’da Tanju Özcan, Balıkesir’de Ahmet Akın’ı aday göstereceği duyuruldu.

CHP’de 58 kişi büyükşehir belediye başkanlığı için, 2 bin 714 kişi de belediye başkan adaylığı için müracaatta bulunurken, ilçe ve beldeler dahil toplam müracaatın 15 bini aştığı açıklanmıştı.

CHP Balıkesir Adayı Ahmet Akın: Çok çalışacağım

CHP Balıkesir adayı Ahmet Akın, adaylığının duyurulmasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğündeki Parti Meclisimizin takdiriyle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adayım. Öncelikle Genel Başkanı’ma, Parti Meclisi’me ve değerli örgütümüze teşekkürü bir borç bilirim.

En büyük teşekkürü ise beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve destekleriyle geçmişten bugüne Balıkesir’e hizmet etme şansını tanıyan siz değerli hemşerilerime borçluyum. Bugüne kadar hemşehrilerimle hep yan yana, omuz omuza birlikte yürüdüm.

Şimdi Balıkesir için yeni bir yola çıkma, yeni bir başlangıç yapmanın zamanı geldi. Bu yolu hep birlikte sevgi, beraberlik ve dayanışma ile yürüyeceğimize eminim.

İstiklal Madalyalı dedem Ahmet Akın’ın torunu olarak Allah’ın izni, sizlerin destekleriyle; Balıkesir’imin eşsiz doğasına, zengin kültürüne ve şanlı tarihine yakışır bir belediye başkanı olmak için çok çalışacağım.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Kuva-yi Milliye’nin başşehri daha fazlasını hak ediyor. Balıkesirim için en iyi hizmetleri gerçekleştirmek ve Balıkesirimi sosyal belediyecilik ile buluşturmak için göreve hazırım. Yolumuz açık olsun, Allah utandırmasın.”

CHP’li 11 belediyeden ortak çağrı



[ad_2]
Source link

Medya Oluşum

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.
Kaynak ve yayın bilgisi
Medya Oluşum

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.

Yayıncının haberleri

Medya Oluşum Haber Arşivi

Güncel haberleri, analizleri ve yayın ağı içeriklerini tek aramada bulun.

0 haber
bugün
0 haber
son 7 günde
7.788 içerik
arşivde
Canlı haber arşivi

Medya Oluşum’da ara

Medya Oluşum yayın ağındaki tüm haberlerde arayın.