Habere geç
1 Kasım 2026 Pazar 16:09
TOPLAM 7.788BUGÜN 07 GÜN 5YAYINCI 10
Medya Oluşum
DİJİTAL HABER PLATFORMU
Phuket · 3 gece 4 gün konaklama 99 €’dan başlayan fiyatlarla
Spor

Son Dakika: Beşiktaş’ta ilk resmi aday belli oldu

Beşiktaş’ta 20 Ekim’de yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul için ilk başkan adaylığı başvurusu Hürser Tekinoktay’dan geldi. Hürser Tekinoktay, adaylık başvuru dilekçesini Divan Kurulu’na teslim etti. “Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nin Dernek Tüzüğü hükümlerince 2019 yılı ekim ayında yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği Başkanlığına seçilmek üzere işbu dilekçem ile adaylık başvurusunda bulunduğumu …

Son Dakika: Beşiktaş’ta ilk resmi aday belli oldu

hurser tekinoktay manifesto

Beşiktaş’ta 20 Ekim’de yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul için ilk başkan adaylığı başvurusu Hürser Tekinoktay’dan geldi.

Hürser Tekinoktay, adaylık başvuru dilekçesini Divan Kurulu’na teslim etti.

“Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nin Dernek Tüzüğü hükümlerince 2019 yılı ekim ayında yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği Başkanlığına seçilmek üzere işbu dilekçem ile adaylık başvurusunda bulunduğumu beyan ederim. Yönetim Kurulu üye listem, dilekçem ekinde kapalı zarf içerisinde hazırlanmış halde ibraz edilmektedir. Tüzük hükmüne göre Yönetim Kurulu üye listesini değiştirme hakkımız saklıdır.

Dernek Tüzüğü hükümlerine göre genel kurul üyelerince şahsımı aday gösterdiklerine dair kendilerine ait ıslak imzalı veya noterden verilmiş yeterli sayıdaki dilekçelerin asılları, Divan Başkanlık Kurulu’nuzda mevcuttur. Buna göre Başkan Adaylığı başvurumun kabulü ile seçime katılmama izin verilmesi gerekmektedir.

Bu sebeple; işbu Başkan Adaylığı başvuru dilekçem ve kapalı zarfın teslim alınmasını, neticeten başvurumun kabulü ile 2019 Ekim ayında yapılacak olağanüstü seçime Başkan Adayı olarak katılmama karar verilmesini, ayrıca genel kurul toplantısına katılacak yüelerin (hazirun listesinin) divan üyesi ve kongre üyesi olarak ayrı ayrı isim ve telefon bilgilerinin tarafıma verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.”

tekinoktay aday 12471

Kaynak: NationalTurk

NationalTurk

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.
Kaynak ve yayın bilgisi
NationalTurk

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.

Yayıncının haberleri

Medya Oluşum Haber Arşivi

Güncel haberleri, analizleri ve yayın ağı içeriklerini tek aramada bulun.

0 haber
bugün
5 haber
son 7 günde
7.788 içerik
arşivde
Canlı haber arşivi

Medya Oluşum’da ara

Medya Oluşum yayın ağındaki tüm haberlerde arayın.