Habere geç
5 Kasım 2026 Perşembe 10:22
TOPLAM 7.788BUGÜN 07 GÜN 0YAYINCI 10
Medya Oluşum
DİJİTAL HABER PLATFORMU
Phuket · 3 gece 4 gün konaklama 99 €’dan başlayan fiyatlarla
Seyahat

Ovacık’da yağan kar ile birlikte kartpostallık görüntüler

Türkiye ve dünyada coronavirüsü ile mücadele devam ederken, Ovacık’dan gelen doğa fotoğrafları içleri ısıttı. Tunceli’nin Ovacık ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan baharın habercisi kardelen ve kar çiçekleri, kartpostallık görüntüler oluşturdu. Tunceli’nin Ovacık ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan baharın habercisi kardelen ve kar çiçekleri, kartpostallık görüntüler oluşturdu. Munzur …

Ovacık’da yağan kar ile birlikte kartpostallık görüntüler

67B09C79 D61D 4AAB AEDD B0875C39D953

Türkiye ve dünyada coronavirüsü ile mücadele devam ederken, Ovacık’dan gelen doğa fotoğrafları içleri ısıttı.

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan baharın habercisi kardelen ve kar çiçekleri, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan baharın habercisi kardelen ve kar çiçekleri, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Munzur Dağları arasında yer alan 1500 rakımlı Ovacık’ta, her yıl mart ayının son haftasında açan kardelen ve kar çiçekleri, dün aniden bastıran karın altında kaldı.

Kar yağışının etkisini kaybetmesi ve güneşin yüzünü göstermesiyle yeniden canlanan çiçekler, beyaz örtüyle bütünleşerek göz alıcı bir güzellik sundu.

Yöre sakinlerinden Özkan Aktimur, yaptığı açıklamada, iki mevsimi bir arada yaşadıklarını söyledi.

Çetin bir kışı geride bıraktıklarını belirten Aktimur, “Tam havalar ısınmışken kar yağdı. Yeni açmaya başlayan çiçekler kar altında kaldı. Biz burada iki mevsimin güzelliklerini aynı anda yaşıyoruz. Munzur Dağları’nda halen metrelerce kar varken ilçe merkezinde ilkbahar yüzünü gösteriyor.” dedi.

Turizm Tatil Seyahat

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.
Kaynak ve yayın bilgisi
Turizm Tatil Seyahat

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.

Yayıncının haberleri

Medya Oluşum Haber Arşivi

Güncel haberleri, analizleri ve yayın ağı içeriklerini tek aramada bulun.

0 haber
bugün
0 haber
son 7 günde
7.788 içerik
arşivde
Canlı haber arşivi

Medya Oluşum’da ara

Medya Oluşum yayın ağındaki tüm haberlerde arayın.