Habere geç
8 Kasım 2026 Pazar 00:00
TOPLAM 7.788BUGÜN 07 GÜN 0YAYINCI 10
Medya Oluşum
DİJİTAL HABER PLATFORMU
Phuket · 3 gece 4 gün konaklama 99 €’dan başlayan fiyatlarla
Magazin

“Ne pis bir dünyaymış, bilseydim girmezdim!”

Sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu Kanal D’nin sevilen programı 2.sayfaya konuk oldu. Onur Büyüktopçu ‘ünlüler dünyası ne kadar pis bir dünyaymış bilseydim girmezdim’ diyerek dikkat çekti. İşte Onur Büyüktopçu’nun açıklamalarından satır başları… Bu ilişkileri ünlüler yaşadığı için ses getiriyor normal hayatta neler yaşanıyor görüyoruz. Sabah programlarında neler neler var görüyoruz. Tabii ünlüler de biraz daha …

“Ne pis bir dünyaymış, bilseydim girmezdim!”

onur buyuktopcu tv

Sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu Kanal D’nin sevilen programı 2.sayfaya konuk oldu.

Onur Büyüktopçu ‘ünlüler dünyası ne kadar pis bir dünyaymış bilseydim girmezdim’ diyerek dikkat çekti.

İşte Onur Büyüktopçu’nun açıklamalarından satır başları…

Bu ilişkileri ünlüler yaşadığı için ses getiriyor normal hayatta neler yaşanıyor görüyoruz. Sabah programlarında neler neler var görüyoruz. Tabii ünlüler de biraz daha çeki düzen vermeleri gerekir. Ben de beş senedir bu camianın içindeyim. Ben de her tarafa gidiyorum, kız arkadaşlarımla erkek arkadaşlarımla… Ben olduğum gibiyim kız arkadaşımla çekildiği fotoğrafları hikayeme de koyuyorum. Hiçbir zaman da ‘sevgili’ diye haber çıkmıyor. Ben başka kafalarda bir adamım.

İhanete uğradım. Sevgili olarak değil, çok değer verdiğim arkadaşlarımın arkamdan bir laf bile söylemesi yüzüme gülüp arkamdan konuşması bu bile ihanettir. Bu olay bizim camiada çok.

Biraz da insan ilişkileriyle ilgi bir şey… Bu yüzden ben biraz daha mesafeli oldum insanlara karşı. Hele ki ünlü olduktan sonra insanlar açığını yakalama peşindeki… Giydiğin kıyafet, takıldığın insanlar gittiğin mekanlar ne olursa olsun ünlülerin biraz daha çeki düzen vermesi gerekir. İki-üç senedir arkamdan neler çevrildiğini çok duydum.

Benimle tanışan, görüşen sonra yapımcıma gidip ‘Onur’un elinden al bu işi, bana ver’ diyen bir sürü insan da var, yok değil. Benim kulağıma geliyor bunlar ama ben susmayı tercih ediyorum. Herkesin ayıbı kendine!

O insanları gördüğüm zaman selam veriyorlar bana kafamı çeviriyorum. ‘N’aber Onur’ diyor sadece kafa selamı veriyorum o kadar. Anlıyordur herhalde. Çok varmış o tarz insanlar bilseydim ünlü falan olmak istemezdim. Ne kadar pis bir dünya herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde.

Ben kendimi terbiye etmeye çalışan bir adamım. Yok mu içimde, kıskançlıklarım var, insani bir takım şeylerim var ama iyi insan olmaya gayret gösteriyorum, bu devir de bu dünyada bu gerçekten çok zor.

CumCuma

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.
Kaynak ve yayın bilgisi
CumCuma

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.

Yayıncının haberleri

Medya Oluşum Haber Arşivi

Güncel haberleri, analizleri ve yayın ağı içeriklerini tek aramada bulun.

0 haber
bugün
0 haber
son 7 günde
7.788 içerik
arşivde
Canlı haber arşivi

Medya Oluşum’da ara

Medya Oluşum yayın ağındaki tüm haberlerde arayın.