Habere geç
5 Kasım 2026 Perşembe 04:49
TOPLAM 7.788BUGÜN 07 GÜN 0YAYINCI 10
Medya Oluşum
DİJİTAL HABER PLATFORMU
Phuket · 3 gece 4 gün konaklama 99 €’dan başlayan fiyatlarla
Spor

Fenerbahçe’de Mert Müldür şoku

Mert Müldür en az 1 ay yok Fenerbahçe, Mert Müldür‘ün antrenmanda yaşadığı sakatlık hakkında bilgilendirme yaptı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan sağlık bilgilendirmesinde, milli futbolcunun bugün gerçekleştirilen antrenmanda dizine aldığı darbe sonucunda çalışmayı yarıda bıraktığı ifade edildi. Fenerbahçe’nin açıklamasında, Ataşehir Medicana Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinin ardından Mert’in menisküsünde yırtık tespit edildiği ve oyuncunun tedavisine başlandığı ifade edildi. …

Fenerbahçe’de Mert Müldür şoku

Mert Müldür en az 1 ay yok

Fenerbahçe, Mert Müldür‘ün antrenmanda yaşadığı sakatlık hakkında bilgilendirme yaptı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan sağlık bilgilendirmesinde, milli futbolcunun bugün gerçekleştirilen antrenmanda dizine aldığı darbe sonucunda çalışmayı yarıda bıraktığı ifade edildi.

Fenerbahçe’nin açıklamasında, Ataşehir Medicana Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinin ardından Mert’in menisküsünde yırtık tespit edildiği ve oyuncunun tedavisine başlandığı ifade edildi.

Sarı-lacivertli kulüp, Mert’in sağlık durumuyla ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.

mertmuldur

Açıklama şöyle:

“Sağlık Bilgilendirmesi

Futbolcumuz Mert Müldür, bugün gerçekleştirilen antrenmanda dizine aldığı darbe sonucu antrenmanı yarıda bırakmıştır.

Ataşehir Medicana Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde oyuncumuzun menisküsünde yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü”

Medya kaynaklarına göre oyuncunun menisküs yırtığı nedeniyle 4-6 hafta veya yaklaşık 1,5 ay (6-7 hafta) takımdan uzak kalması bekleniyor. Kesin dönüş, yırtığın derecesi ve tedaviye verilen yanıta bağlı.

Kaynak: Kadıköy Postası

Kadıköy Postası

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.
Kaynak ve yayın bilgisi
Kadıköy Postası

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.

Yayıncının haberleri

Medya Oluşum Haber Arşivi

Güncel haberleri, analizleri ve yayın ağı içeriklerini tek aramada bulun.

0 haber
bugün
0 haber
son 7 günde
7.788 içerik
arşivde
Canlı haber arşivi

Medya Oluşum’da ara

Medya Oluşum yayın ağındaki tüm haberlerde arayın.