Ekonomi

Doğan Holding banka kuruyor

Kurban Bayramında Phuket

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, yatırım bankası kuruluşu için BDDK’ya başvuruda bulunduğunu duyurdu.

Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ, ‘D Yatırım Bankası Anonim Şirketi’nin kuruluşu için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) başvuruda bulundu.

Doğan Holding’in Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan açıklamasında, D Yatırım Bankası AŞ’nin kuruluşuna ilişkin izin almak üzere bugün BDDK’ya başvuruda bulunulduğu belirtildi.
Açıklamada, yatırım bankacılığı alanında faaliyet gösterecek ve 150 milyon TL başlangıç sermayesiyle kurulması planlanan D Yatırım Bankası AŞ’de, Doğan Holding’in kurucu ortak sıfatıyla 149 milyon 998 bin 636 TL tutarında sermaye payına sahip olacağı bildirildi.

Kaynak: NationalTurk

Kurban Bayramında Bangkok Phuket
Kurban Bayramında Bali

NationalTurk

Türkiye ve Dünyanın en objektif gazetesi NationalTurk ile son dakika haberler ve gelişmeler, ilginç haber başlıklarını takip edin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Anneler Günü 2026
Başa dön tuşu