Habere geç
8 Kasım 2026 Pazar 01:34
TOPLAM 7.788BUGÜN 07 GÜN 0YAYINCI 10
Medya Oluşum
DİJİTAL HABER PLATFORMU
Phuket · 3 gece 4 gün konaklama 99 €’dan başlayan fiyatlarla
Seyahat

Altın Portakal Film Festivali’ne başvurular başladı

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında uzun, kısa ve belgesel film kategorilerinde yapılacak yarışmaya başvurular başladı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 26 Ekim-1 Kasım’da gerçekleştirilecek festival kapsamında uzun, kısa ve belgesel film kategorilerinde düzenlenen yarışma, 2019 Türkiye yapımı tüm filmlere açık olacak. Yarışmaya başvurular 16 Eylül’de sona erecek. Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması ise …

Altın Portakal Film Festivali’ne başvurular başladı

788C1691 9EFD 47B2 9BAC FB753F532DCB

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında uzun, kısa ve belgesel film kategorilerinde yapılacak yarışmaya başvurular başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 26 Ekim-1 Kasım’da gerçekleştirilecek festival kapsamında uzun, kısa ve belgesel film kategorilerinde düzenlenen yarışma, 2019 Türkiye yapımı tüm filmlere açık olacak. Yarışmaya başvurular 16 Eylül’de sona erecek.

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması ise dünya festivallerinin gözde yapımlarını bir araya getirecek.

Antalya Film Forum ise bu yıl yeni projelerin hayata geçirilmesi için ülkenin en büyük destek platformu olmaya devam edecek.

Yapım süreci devam eden birçok filmin yanı sıra ulusal ve uluslararası festivallerde ödüllerle karşılanan yerli yapımların oluşmasına önemli kapı açan Antalya Film Forum’a başvurular da 6 Eylül’e kadar sürecek. Seçilecek projeler ise 24 Eylül’de açıklanacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde düzenlenen festivalin idari direktörlüğünü Cansel Çevikol Tuncer, yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu, sanat yönetmenliğini Başak Emre üstlenecek. Antalya Film Forum’un direktörlüğünü ise Olena Yershova Yıldız yürütecek.

Öte yandan, festival, sinema sektörüne bu yıl toplamda 1 milyon 357 bin 500 lira değerinde destek sağlayacak.

Kaynak: Turizm Tatil Seyahat

Turizm Tatil Seyahat

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.
Kaynak ve yayın bilgisi
Turizm Tatil Seyahat

Dünya'da 170'den fazla ülkede takip edilen ve Türkiye'nin en hızlı gelişen ilk Dijital Haber Platformu olan Medya Oluşum.

Yayıncının haberleri

Medya Oluşum Haber Arşivi

Güncel haberleri, analizleri ve yayın ağı içeriklerini tek aramada bulun.

0 haber
bugün
0 haber
son 7 günde
7.788 içerik
arşivde
Canlı haber arşivi

Medya Oluşum’da ara

Medya Oluşum yayın ağındaki tüm haberlerde arayın.